Facebook Twitter
Valle gas clima - Instal·lacions de gas i fontanería a terrassa

VALLE GAS, S.L

Castellano | Català

VALLE GAS CLIMA

aire acondicionat Terrassa Plan renove calderes Terrassa Instalacions Gas Terrassa Plan renove calderes Terrassa reformes Terrassa Instalacions de gas, fontanería, osmosis Terrassa

EMPRESA | VALLE GAS CLIMA S.L

Empresa fundada el 1997 que compta amb una década d'experiència i dedicada a tot tipus d'instal·lacions domèstiques i industrials, de vivenda habitada i nova, petites i grans promocions, que realitza per tota la geografia catalana comptant entre el gran número d'instal·lacions, la majoria realitzades a la ciutat i pobles de Girona, Lleida i Tarragona.

VALLE GAS, S.L compta amb un equipo humà totalment qualificat i format per la realització de les seves instal·lacions.

Ens trobaran agremiats als principals gremis de la nostra comarca: FERCA, CECOT, CONAIF i Arbitratge de consum, oferint-li's als nostres clients una extensa garantia de les nostres instal·lacions.

Garantim tots els treballs efectuats contra tot defecte de fabricació o muntatge, amb el compromís de substitució sense càrrec d'aquelles peces que resultin amb defecte, excloent maltractes o ús inadequat de dita instal·lació. La garantia dels components de la instal·lació són els que ofereixi el fabricant.