Facebook Twitter
Valle gas clima - Instal·lacions de gas i fontanería a terrassa

VALLE GAS, S.L

Castellano | Català

VALLE GAS CLIMA

aire acondicionat Terrassa Plan renove calderes Terrassa Instalacions Gas Terrassa Plan renove calderes Terrassa reformes Terrassa Instalacions de gas, fontanería, osmosis Terrassa

AVIS LEGAL | VALLE GAS CLIMA S.L

VALLE GAS, S.L, plenament conscienciada de l'ús i tractament que se li han de donar a les dades de caràcter personal i en virtut de la normativa legal existent referent a això, té implantat en el seno de la seva organització un sistema per a preservar la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades considerades com personals.

VALLE GAS S.L informa als usuaris que les dades que ens faciliti a través de qualsevol dels nostres Serveis seran introduïts en un fitxer titularitat d'aquesta companyia, amb domicili social en/ C Galvany, 7 - Terrassa (Barcelona). Aquestes dades s'utilitzaran per a la gestió de la relació amb els usuaris, ampliació i millora dels Serveis i per a l'enviament d'informació per qualsevol mitjà, inclòs el correu electrònic o mitjà equivalent, dels productes i serveis que considerem del seu interès. En el cas de comunicacions comercials a través de correu electrònic o mitjà equivalent, el fet de facilitar les seves dades a VALLE GAS S.L equival a la seva autorització expressa per a l'enviament de publicitat a través de dita mitja.

El consentiment de l'usuari per a rebre, per correu electrònic o mitjà electrònic equivalent, la citada informació podrà revocar-lo mitjançant notificació dirigida a la següent adreça : info@vallegas.com

L'usuari podrà accedir a les seves dades de caràcter personal, rectificar-los, cancel·lar-los o oposar-se al seu tractament enviant per correu (ordinari o certificat) el formulari degudament emplenat, que VALLE GAS S.L posa a la seva disposició, en/C Galvany, 7 - Terrassa (Barcelona). L'usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, reservant-se VALLE GAS S.L el dret a excloure dels Serveis registrats a tot usuari que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret .